Fina resultat vid Sollentuna GP!

En liten delegation hade tagit sig till Sollentunavallen på tisdagen för att delta vid årets upplaga av Sollentuna GP. Omväxlande väder gjorde att förutsättningarna inte var helt optimala, trots detta presterades fina resultat.

Ludvig Hillenfjärd visade att han är på väg mot storformen genom att i A-finalen på 400m häck springa på 52.91 endast nio hundradelar ifrån det personliga rekordet satt 2017.

En annan som fortsätter sitt lyft denna säsong är Hanna Bergström, i damernas A-final på 1500m sänkte Hanna sitt färska personbästa satt vid Bauhausgalan ytterligare från 4.29 ner till 4.27.93. Hanna har verkligen lyft sig en nivå denna säsong och tiden vid Sollentuna innebär att hon är endast tre sekunder för kvalgränsen till U23-EM. Victor Frisk sprang D-Finalen 800m och gjorde ett helt ok lopp på 1.58.96.