Galen prestation av Hanna i Hamburg!

Hanna stod för en otrolig prestation i Hamburg maraton igår morse då hon sprang i mål som femma i det högklassiga loppet. Hanna siktade på en tid under 2.28 men ett kraftigt regnande under loppet satte tyvärr stopp för detta. Det stoppade dock inte Hanna från att springa ifrån flera betydligt mer meriterade löpare, löpare på riktigt hög global nivå!

Och även om inte sluttiden blev riktigt så bra som önskats så är 2.29.34 fantastiskt bra! Tiden för återigen upp Hanna som tvåa genom alla tider i Sverige. Givetvis är det klubbrekord och personligt rekord men också svenskt rekord i K40.

Tiden placerar Hanna på en åttondeplats på Europastatistiken just nu och det enda smolket i bägaren är att Hanna missade den internationella gränsen för OS-deltagande med ynkliga fyra sekunder (!!). Men det kommer fler chanser och Hanna har mycket goda möjligheter att fixa den gränsen.

Superstort grattis Hanna!