Stark laginsats i Kraftmätningen!

Kraftmätningen 17 år avgjordes i Sollentuna och HAIS lag bestod av 15 ungdomar födda 2002-2004. Tävlingen var mycket spännande och böljade fram och tillbaka under dagen då lagen var mycket jämna. Huddinge började med flera starka grenar och var i ledningen efter 7 av 11 grenar men slutade på en meriterande 4 plats då Tureberg, Lidingö och Hässelby lyckades gå om i de avslutande grenarna.

HAIS lag bjöd på massor av bra prestationer, pers och framstående placeringar samt en riktigt bra sammanhållning där alla hejade och peppade sina lagkompisar. Många tog ”en gren” för laget, och deltog i grenar som de inte brukar tävla i vilket resulterade i värdefulla poäng. Alla ungdomar bidrog med poäng till laget – imponerande!

De bästa individuella resultaten:

Delad förstaplats F17 Höjd Maja Björk och Vendela Einberg 1.57
2:a i P17 Kula Caspar Larsson 13.55
4:a i F17 60m Alexandra Rosengren 8.06
4:a i F17 Längd Minna Silvell 5.17
5:a i F17 Längd Madeleine Söderqvist 5.13

Lagresultat

Individuella resultat

I laget deltog: Marcus, Sebastian, Caspar, Anton, Casper, Emil, Alexandra, Madde, Rebecca, Ludvig, Jocke, Vendela, Maja, Minna och Emelie (saknas på bilden)

Många trötta ben och halsar på vägen hem!

/Eva-Lena och Patrik