Inbjudan till HAIS årsmöte den 24 april

Den 24 april så kommer HAIS hålla sitt årsmöte i Snättringe orienterings klubbstuga (uppe vid entrén till Källbrinks IP). En komplett inbjudan finner du här.

På årsmötet har samtliga medlemmar som erlagt medlemsavgift och under året fyller minst 15 år möjlighet att påverka föreningens inriktning och vilka som ska få förtroendet i den nya styrelsen. Så om du vill vara med och påverka HAIS framtid så hoppas vi du dyker upp den 24 april.

Förutom att vi ska genomföra årsmötesförhandlingar så kommer vi också dela ut ett antal priser under kvällen. En komplett lista över årets pristagare finner du här.

Mötet öppnar officiellt kl 19.00 men vi kommer ha igång grillen utanför Snättringes klubbstuga redan från kl 18.00 och självklart kommer det finnas både hamburgare, korv och vegetariska alternativ. Det bjuds även på kaffe och fikabröd inne i klubbstugan.

Välkomna!