Ännu ett kanonlopp av Hanna

John Kingstedt och Hanna Lindholm sprang idag halvmaratonloppet Venloop i Nederländska Venlo. John, som gjorde en fin comeback efter sin hälseneoperation i Två Sjöar runt, fick stora problem med pollenallergi efter halva loppet och bröt tyvärr tävlingen efter 15 km.

Men för Hanna gick det betydligt bättre då hon ännu en gång sänkte ett av sina personliga rekord rejält. Eller egentligen två pers i ett samma lopp då hon passerade första milen på 33.29, vilket är 29 sek under hennes pers på 10 km…

Efter 10 km så möttes löparna av en rejäl motvind och farten sjönk ganska myket sista halvan av loppet. Trots detta så lyckades Hanna slå sitt personliga rekord med drygt 90s och slutade på en mycket meriterande tredjeplats i det högklassiga internationella startfältet. Hannas sluttid blev 1.12.39 och det är givetvis ett nytt klubbrekord.

Stort grattis Hanna!