Bra prestationer av HAIS två deltagare på ISM

Foto: Mikael Grip/Springlfa.se

Efter några avhopp under senaste tiden, bl.a. Tom Kling Baptiste, så hade HAIS endast två deltagare på plats på ISM i Norrköping i helgen och båda två tävlade under lördagen. Först ut var Izabella Ripsweden i damernas längdhopp. Izabella fick till 5.61 i första omgången vilket bara är en cm från årsbästat, tyvärr blev det sedan en kryss i protokollet och mindre bra hopp i tredje omgången. Izabella fick inte hoppa alla sex omgångarna och slutade på en 14:e-plats totalt.

Hanna Lindholm sprang in som 4:a på damernas 3000 m på nya svenska veteranrekordet 9.38.68, tiden var även en sänkning av hennes eget personliga rekord och klubbrekord med 4 sekunder. Hanna var dock rejält missnöjd med sin prestation då målsättningen var ett silver eller brons.