Två svenska rekord på Scandic Indoor!

Först ett stort tack till alla funktionärer som gjorde ett jättearbete i dagarna tre. Många händer som gör ett jättearbete! Tävlingen flöt bra och tidsprogrammet hölls under hela helgen. De blev till slut 1624 föranmälda starter fördelade på 126 olika grenar och klasser. Sedan tillkom en hel del efteranmälda på plats.

Rent resultatmässigt blev det förstås många grensegrar för HAIS-arna men det som sticker ut lite är ju Hanna Lindholms dubbla svenska veteranrekord i K40 på  800 m och 1500 m, dvs för henne rena sprinterdistanserna, och det senare är även nytt klubbrekord oavsett ålder med 4:33.42. Det slogs även en hel del Scandic Indoor Games rekord i olika klasser trots att tävlingen nu gick för 21 gången.

Vi fick även se ett ”världsresultat” i form av Mari Vukovic från Montenegro som vann damernas höjd på nya hallrekordet 1.85.

Stort tack till alla deltagare, funktionärer och supporters!