Nu drar Scandic Indoor igång

Nu i helgen är det äntligen dags för vinterns stora arrangemang, Scandic Indoor Games. I år firar tävlingen 20 år och detta firas med över 1500 starter från deltagare mellan nio år upp till veteran. För att hålla tidsprogrammet och tävlingarna flytande på ett bra sätt så vill vi tacka de 100 funktionärer som ställer upp under helgen. Ur ett Huddinge-perspektiv ser vi givetvis fram emot fina insatser från alla som tävlar för HAIS i helgen. Två som gör intressanta starter är Johannes Lilius i kula och Hanna Lindholm på 800 & 1500m. Johannes som i slutet av sommaren vann ungdomsfinnkampen i diskus bör ha alla förutsättningar att stöta riktigt långt. Hanna som hinner fylla 40 detta år gör en attack mot de svenska veteranrekorden på 800 & 1500m, blir kul att se hur Hannas maratonfibrer skall klara av snabb tartan.

Vi önskar alla tävlande stort lycka till i helgen!