Starka insatser på Terräng-SM

Helgens terräng-SM på Ekerum golfbana på Öland bjöd på ett tidigt vinterväder med blåst, kyla, regn och snö men våra Huddingelöpare krigade på starkt hela helgen.

På lördagen tog Antonio Nino Lavecchia hem ett silver i M45-klassen på 8 km och tätt efteråt sprang Viktor Frisk hem ett brons i P15-klassen efter ett starkt sista varv. Damer 4km avslutade dagen och där agerade Hanna Lindholm klungdragare första varvet och tog hem en fin 9:e-plats trots den för henne korta distansen.

Hanna Bergström var först ut på söndagen och gjorde ett taktiskt starkt lopp som nästintill resulterade i medalj med en slutgiltig fjärdeplats. 8 km damer hade ett av tidernas starkaste startfält med många elitlöpare från olika distanser där Huddinges löpare krigade på starkt och tog hem fina placeringar där Hanna Lindholm efter ett väl genomfört lopp tog en 6:e-plats. Även Camilla Elofsson gjorde en stark insats på den svårsprungna gräsbanan.