Mycket som händer i helgen!

      

Det råder full aktivitet i helgen med aktiva från HAIS som tävlar i Finland, Linköping och i Stockholm. Dessutom arrangerar vi Huddingeloppet i morgon i Sjödalsparken.

HAIS har skickat en peppad trupp bestående av 15 aktiva (födda 2003-2005) och 4 ledare till Linköping där finalen i Kraftmätningen äger rum idag. Det ser ut att bli en jämn och spännande tävling och vi önskar hela laget ett stort lycka till!

Johannes Lilius befinner sig i Tammerfors och han kliver in i diskusringen idag kl 11.25 för att plocka så många poäng som möjligt till det svenska laget i Ungdomsfinnkampen. Lycka till!

Hanna Lindholm har utsetts till favorit i Tjejmilen som avgörs på Djurgården idag. Hanna har dock varit förkyld sedan EM så förberedelserna har inte varit de bästa. Men hennes rutin och tidigare goda form ska förhoppningsvis räcka långt!

I morgon genomför vi Huddingeloppet i Sjödalsparken och vi ser ut att få en riktigt fin dag med sol och 20-22 grader. Anmälan är nu stängd men det går bra att efteranmäla sig på plats, och om man inte vill springa själv så får man gärna komma dit och hjälpa till med arrangemanget och heja på deltagarna.