Lyckad dag i Sjödalsparken

Strålande sol, 22 grader varmt och massor med glada deltagare och entusiastiska supportrar. En riktigt bra dag på Huddingeloppet i Sjödalsparken helt enkelt!

Arrangemanget flöt på riktigt bra även om det blev lite kö vid nummerlappsutdelningen inför knatteloppet. Den nya banan funkade också riktigt bra och den upplevdes nog som betydligt enklare än förra årets bana.

Vi hade drygt 100 knattar på startlinjen och de gav verkligen järnet från start på den 500 m långa banan!

I herrklassen vann John Kingstedt en överlägsen seger med tiden 15.50 efter att ha ”svängt” förbi Sjödalsparken på ett långpass som mätte 32 km.. Hanna Lindholm som var lite trött från gårdagens Tjejmil vann också en enkel seger med tiden 17.18, och på tredje plats blev det också en HAIS:are i form av Jessica Borg som gick i mål på 18.54.

Ett stort tack till alla morgonpigga funktionärer som kämpade på hela dagen!