Fler starka insatser av HAIS-löpare

Idag hade vi HAIS-löpare på startlinjen i Berlin, Köpenhamn och i Nacka och de verkar alla ha inspirerats av Hannas seger i Stockholm halvmaraton igår. Camilla Elofsson var först ut i Berlin maraton i morse och hon stod för en riktig superprestation då hon sprang i mål på 2.48.15, vilket är en putsning av hennes tidigare personliga rekord med drygt 11 minuter! Tiden placerar Camilla på 11:e plats på den svenska statistiken och loppet är ett riktigt genombrott för Camilla som startade sin löparsatsning förhållandevis sent.

I Köpenhamns halvmaraton sprang Niklas Jonsson in på ett nytt prydligt personligt rekord med tiden 67.41, en putsning med nästan en minut. Tiden placerar Niklas på tionde plats på den svenska statistiken i år.

John Kingstedt gjorde också ett bra lopp idag då han sprang in som klar segrare i Sicklaloppet i Nacka på tiden 31.44. John har haft det lite hektiskt senaste tiden då han och fästmön Dagny blev föräldrar förra söndagen. Det verkar dock inte hindra John (kanske tvärt om..) som har förhoppningar om en framskjuten placering i Lidingöloppet om två veckor.

Grattis till fina prestationer och givetvis ett extra stort grattis till pappa John!