Silver till Tom på SM

HAIS hade endast en tävlande den sista dagen på SM och det var Tom Kling Baptiste som skulle ta sig an 200 m. Tom sprang riktigt bra i den första semifinalen då han på ett mycket behärskat sätt sprang i mål som första man med tiden 21.00 (+2.7). Den andra semifinalen vanns av Felix Svensson (Mölndals AIK) på 21.11 och det såg ut som att det skulle stå mellan Tom och Felix i finalen.

Och precis så blev det. De två var överlägsna övriga fältet men trots att Tom satte ett rejält årsbästa med tiden 20.89 (endast 8 hundradelar från personligt rekord) så fick han ge sig mot Felix Svensson som rusade in på ett nytt personligt rekord med tiden 20.73 (+1,4).

Med tanke på Toms säsong och hur han har fått kämpa med att få ordning på tekniken så är hans prestation idag riktigt imponerande! Tom har visat många gånger tidigare att han är bäst när det gäller och det visade han återigen idag då han sprang hem ännu en medalj. Stort grattis till silvret och lycka till i Finnkampen nästa helg (vi räknar med att du blir uttagen..:)).