Fina insatser i Danmark & Berlin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kl 09.05 i morse gick startskottet för damernas maratonlopp på EM i Berlin och Hanna kom bra iväg från start. Efter en lite avvaktande öppning så bröt sig Hanna loss från sin klunga efter 13 km och hon gick riktigt starkt upp till 25 km. Vid den passeringen så såg det ut som att Hanna skulle gå mot en tid klart under 2.35 och en topp 15-placering, men kort därefter så fick hon problem med illamående i den stigande temperaturen. Sista 12 km blev riktigt tuffa för Hanna som  tappade ett par placeringar på slutet och framförallt mycket av farten. Hanna gick i mål som 22:a på 2.37.44 vilket är den näst snabbaste tiden hon har sprungit på, så även om Hanna själv är besviken så var det inget dåligt lopp på något sätt! Bra kämpat!

I danska Hvidovre kastade Sebastian Löschner igår diskus i Nordiska 19-årskampen och han stod återigen för en bra insats. Sebastian slutade 7:a med resultatet 48.09 som han fick till i den 4:e omgången. Resultatet är bara en dryg meter från Sebastians nysatta pers så ett klart godkänt resultat av Sebastian!