Funktionärsupprop till JSM-USM17

Om tio dagar är det dags för JSM-USM17 på Källbrinks IP. Förberedelserna har pågått för fullt hela sommaren och vi ligger bra till. Men vi saknar fortfarande ett stort antal funktionärer till tävlingarna. Vi saknar dels en hel del tävlingsfunktionärer men även till rena servicefunktioner. Om ni inte ligger på en strand och flämtar och befinner er i Huddinges närhet så får ni därför gärna gå in och anmäla er på funktionärssidan som ni hittar här. Även yngre aktiva 13-14 år som har möjlighet att hjälpa till (även föräldrar så klart) är välkomna att anmäla sig. Vi har enklare och roliga uppdrag som korgbärare, filmare (till förbundets webbsändning) och servering som passar utmärkt för yngre aktiva.

Har ni frågor eller funderingar så hör gärna av er till [email protected].

/Kansliet & tävlingsledningen