Huddingespelen slår rekord!

På fredag eftermiddag drar Huddingespelen igång och det kommer bli dom största Huddingespelen någonsin! Vi har i dagsläget fått in drygt 3150 anmälningar och nästan 1000 aktiva kommer besöka Källbrinks IP under helgen. Det pågår en febril aktivitet både på kansliet och hemma på kammaren hos några av våra ideella krafter och vi tycker att vi ligger riktigt bra till i förberedelserna. Idrottsplatsen har putsats upp, vi har ny sand i längdhoppsgroparna, nya startblock på plats och ljudsystemet är förbättrat. Vi börjar bli redo!

Enda orosmomentet (nåja..) är funktionärer på söndagens tävlingar, och då framförallt på söndag eftermiddag. Så om du inte redan är anmäld och vill ge HAIS en hjälpande hand så gå gärna in och anmäl dig som funktionär, du hittar anmälan här.

Huddingespelen är nu Sveriges näst största arenatävling, låt oss hjälpas åt att göra den till Sveriges bästa!