Dubbla SM-medaljer på SM-milen!

Hanna Lindholm sprang i kväll hem sitt första SM-guld i karriären då hon vann SM-milen på Kungsholmen i överlägsen stil. Hanna använde samma taktik som på Kungsholmen runt för en månad sedan då hon gick ut i ett hårt tempo från start. Den här gången blev hon dock ensam mer eller mindre direkt. Första 5 km passerades på 16.48 och även om farten sjönk på den tuffa andra halvan så gick Hanna i mål på den fina tiden 34.32.

Camilla Elofsson gjorde också en riktigt starkt lopp då hon gick i mål som 10:a totalt bland damerna på nya personliga rekordet 37.02, nytt pers med över minuten! Camilla tog sin första SM-medalj då hon sprang in som 3:a i K35.

Stort grattis och lycka till på Långlöparnas kväll nästa onsdag då det blir 10000 m på Stockholms stadion. Nya personliga rekord är att vänta..