Sverige på Fötter nu på torsdag 31 maj!

Att rörelse är den bästa medicinen och att det på köpet är roligt, det vet vi nog alla i HAIS! Men samtidigt som vi är väldigt aktiva är det fler och fler svenskar som blir allt mer inaktiva. Därför har Svenska Friidrottsförbundet startat Sverige På Fötter, som en dag om året vill uppmana svenska folket att röra på sig. Och den dagen är alltså nu på torsdag!

Vi i HAIS vill ju så klart stötta och hjälpa till att sprida rörelseglädjen så därför har vi öppen träning på Källbrink kl. 18-19, som hålls av Frida Lindström, Alexander Nordkvist och Anders Rydén. Vi kommer köra hopp, sprint, jogg och promenad och alla är välkomna!

Vill du veta mer om aktiviteten kan du kontakta Frida: [email protected]
tel: 070-257 56 58

Läs mer om Sverige på fötter här: https://svenskalopare.se/sverige-pa-fotter/

Sprid det gärna, kom och var med själv eller var aktiv någonstans där du är under dagen! Gör vad du vill, bara du inte sitter still! #sverigepåfötter