Rapport från Kraftmätningen i Nyköping

Ett strålande väder och goda tävlingsförhållanden i Nyköping mötte 30 HAIS ungdomar från 2003 och 2004 grupperna. Vi deltog med två lag och tog tidigt greppet om kvalet genom en bra start i 80mh där Casper återigen sprang under klubbrekordet med en fin tid på 12.03 men blev blåst på rekordet (igen). Maja gjorde ett mycket fint lopp med näst bästa tid av alla tjejer. Alla kämpade för laget och hejade på kompisarna.  Nästan alla ungdomar fick gå upp på pallen och ringa i klockan som visade att man slagit pers. Halvvägs in i tävlingen var det dags för mixtstafetten 6x200m där Antons flygande växel till Madde kostade en hel del skrubbsår men grundade för segern efter en rafflande kamp mot Bromma.

Amanda tog en fin seger i tjejernas kula med 10.14 hennes första stöt över 10m. Spänningen ökade för varje gren och Bromma var ikapp inför avslutningen med 800m. Casper och Emil levererade med 1:a och 3:e plats på prydliga pers (2.12, 2.21) och tjejerna kämpade tappert men Bromma gick inte att stoppa. En 2:a plats på 25 389 poäng före Lidingö och Hanviken var riktigt bra. Vi hoppas få revansch i finalen i höst.

/2003-2004-tränarna genom Patrik