Full fart på tävlingsfronten i helgen

Det händer mycket spännande på tävlingsfronten för HAIS i helgen. Under morgondagen genomförs Kvalet till Lag-SM där HAIS har med både ett herr- och damlag. Det har som vanligt gjorts kalkyler fram och tillbaka och enligt lagledarna Lasse Krigh och Thomas Eriksson så kan det bli riktigt spännande för både herrarna och damerna. Mer information om kvalmatchen hittar du här.

I Nyköping genomförs ett kval till Kraftmätningen och HAIS har med ett lag bestående av aktiva födda 2003-2005. HAIS har med två mixade lag som ska tävla i grenarna 800 m, 80 m häck, höjd, längd, kula, spjut samt stafett 6×200 m.

Ebba Tulu Chala gör en spännande årsdebut i Göteborgsvarvet där SM i halvmaraton också avgörs. Ebba blev 2:a förra året och hoppas givetvis kunna förbättra den placeringen. Men det är ett rekordtufft startfält så han kommer behöva springa på toppen av sin förmåga för att blanda sig i medaljstriden.

Vi har också ett stort gäng 2006:or som åker till Motala för att tävla i Platenspelen.

Stort lycka till alla HAIS:are!!