Triangelkampen är igång

Under lördagen genomfördes den första deltävlingen av tre i Triangelkampen i Storängshallen.
Tävlingen är en lagtävling mellan Täby IS, Hammarby Friidrott och HAIS med deltagare födda 2007-2009. Gårdagens grenar var 60 m, höjd, kula och 6×200 m stafett. Totalt var det 300 deltagare med från de tre klubbarna och under dagen pågick det bl.a. höjdhopp på sex höjdbäddar samtidigt!

Både HAIS 2008-gäng och 2009:orna tog hem totalsegern i respektive klasser igår och 2007-gruppen blev tvåa – bra kämpat alla HAIS:are!

Vi saknade tyvärr deltagare från ett par av våra grupper men till nästa deltävling, som arrangeras av Hammarby Friidrott den 9 juni, hoppas vi få se alla grupper med. Triangelkampen är en fantastiskt rolig tävling för våra yngre aktiva men också ett bra tillfälle för våra grupper att samarbeta över grupp- och åldersgränser.

Bra kämpat alla och ett stort tack till alla föräldrar, tränare och ledare som ställde upp under gårdagens tävling!