Nytt rekordlopp av Hanna Lindholm!

Hanna Lindholm har ett riktigt fint år bakom sig och idag genomförde hon ännu ett kanonlopp då hon sprang in som 11:e kvinna i Prag halvmaraton. Hanna öppnade loppet stenhårt och passerade 10 km på 34.55 vilket är nytt personligt rekord på 10 km, och då hade hon alltså drygt 11 km kvar att springa.. Farten mattades något i motvinden andra halvan men Hanna höll ändå ihop det bra och klockan stannade på fantastiska 1.14.13 när Hanna passerade mållinjen.

Tiden är en sänkning av Hannas personliga rekord och tillika klubbrekord med nästan 2,5 minut så det var en rejäl kapning som Hanna stod för i Prag i morse. Tiden står sig väldigt väl historiskt och senaste 10 åren är det bara två svenska kvinnor som har sprungit snabbare!

Stort grattis till ännu ett fint lopp Hanna!