Lyckat Kvantumlopp

I lördags genomfördes det 36:e Kvantumloppet i strålande vårväder. Drygt 300 deltagare i åldrarna 2-75 år tog sig till vår fina idrottsplats denna dag.

Först ut var knattarna och det var riktigt kul att se alla skrattande barn rusa ut genom grindarna från Källbrinks IP. Med tanke på energin i deras löpning så kan man nästan undra om de inte hade spanat in lördagsgodiset som väntade vid målet redan innan start.

På den korta banan (3 km) så var HAIS egen maratondrottning Hanna Lindholm snabbast av alla då hon rusade i mål på 9.59. 14-åriga Linus Jansson från Oxelösund kom in som tvåa totalt på den fina tiden 10.14.

På långa banan (6 km) gjorde Spårvägens Archie Castell ett riktigt bra lopp då han gick i mål som första man på 18.11. Hanna Lindholm, som precis hann byta nummerlapp efter sitt första lopp, sprang i mål som överlägsen segrare bland damerna på tiden 20.34.

Som vanligt vill vi tacka alla våra fantastiska funktionärer som hjälpte till under dagen. Utan er hade det inte blivit något Kvantumlopp! Tack också ICA Kvantum som återigen hade ordnat ett fantastisk prisbord!