Kenneth Andersson 70 år

Idag fyller en av HAIS riktiga eldsjälar 70 år, så ett jättegrattis från HAIS till dig Kenneth!

Kenneth Andersson kom ursprungligen från den Handbollssektionen som HAIS hade i tidernas begynnelse, dvs i början av 60-talet. Senare blev det friidrott för hela slanten vilket vi givetvis är enormt tacksamma för.

Kenneth har gjort storartade insatser för HAIS genom åren och han har bl.a. suttit i seniorsektionen, ekonomikommittén (Sponsorkommittén), arrangörskommittén mm, och var under flera år vice ordförande. Kenneth var också anställd som konsult på HAIS kansli under några år.

Under de senaste åren har Kenneth varit ordförande i VU samt haft en ledande roll i nästan alla de tävlingar som HAIS arrangerat, och han arbetar fortfarande aktivt med våra sponsorer. Kenneth är utbildad förbundsdomare och förbundstekniker och givetvis är han hedersmedlem i HAIS.

Vi önskar givetvis att Kenneth även fortsatt ska bidra till vår verksamhet men just idag hoppas vi att han tar en paus från friidrottens tjänst och njuter av sin födelsedag!

STORT GRATTIS!