Välkommen till Huddinge AIS nya hemsida

Vi hade lite tekniska problem under gårdagen men idag gick äntligen den nya hemsidan upp. Vi har jobbat med sidan sedan årsskiftet och det känns riktigt kul att nu vara igång med en ny plattform. En föreningssida är inte statiskt varken vad gäller innehåll eller utformning och det finns fortfarande mycket att göra för att slipa till sidan.

Vi vill att HAIS hemsida ska fungera som en nyhetssida för våra medlemmar men också för alla de som deltar i våra arrangemang. Hemsidan ska också innehålla lätt åtkomlig och tydlig information om föreningen i stort. HAIS hemsida är troligtvis en av de mest välbesökta föreningssidorna inom svensk friidrott, och en stor bidragande faktor till detta är alla de populära arrangemang som vi genomför varje år. Senaste året har vår gamla sida haft 240000 besökare varav 40000 är unika!

Vi tar gärna emot både ris och ros vad gäller vår hemsida från HAIS medlemmar och vi vill väldigt gärna se att fler bidrar med innehållet på sidan. Så tveka inte att höra av er till kansliet om ni vill bidra med material i form av text och bild eller om ni har idéer om förbättringar med sidan.

/Kansliet