Huddinge Friidrottsskola växer!

Efter ett intensivt planeringsarbete så har vi nu äntligen öppnat anmälan till 2018 års Friidrottsskola. HAIS satsar i år extra hårt på Friidrottsskolan och i samarbete med HUGE bostäder så kommer vi i år att genomföra två friidrottsskolor parallellt. Den ena skolan genomförs på Källbrinks IP där vi har haft både Sport camp och friidrottsskola i många år. Men i år så kommer vi också att arrangera en friidrottsskola vid Visättra Sportcenter, vilket vi tycker ska bli riktigt spännande!

Vi vill bredda vår verksamhet och nå ut till fler barn och ungdomar i vår stora kommun och med Huges starka engagemang så har vi nu tagit ett litet steg i den riktningen.

Friidrottsskolan genomförs vecka 25, 26 och 33.
För mer information och anmälan kika in HÄR
Gå gärna in och lajka Friidrottsskolans Facebook där det kommer presenteras nyheter och information fram till starten av Friidrottsskolan.

/Kansliet