Superlopp av Tom i Gävle!

Tom Kling Baptiste var sist ut av de tre HAIS:are som tävlade i Inomhus-SM i Gävle idag. Och han lämnade Omegahallen som en vinnare efter att ha gjort ett riktigt superlopp i herrarnas 200-final. Tom sprang in på nytt svenskt årsbästa i försöken men Vidar Stenqvist från Täby vann ett av de andra heaten på samma tid, så vissa trodde nog att det skulle bli en tuff final. Så blev det dock inte. Tom rusade nämligen in på nytt personligt rekord med tiden 20.95 och han vann finalen med nästan en halv sekund! Tiden är givetvis nytt klubbrekord (Tom hade det gamla) och Tom hoppade upp till en delad andraplats i den svenska genom-tiderna-listan där nu endast Johan Wissman är före. Stort grattis Tom!

Tidigare på dagen gjorde Ivar Moisander debut i senior-SM i grenen viktkastning. Ivar slog till med nytt personligt rekord 16.19 vilket gav en 7:e-plats.
Hanna Bergström hade det tufft på damernas 1500 m där hon slutade 7:a med tiden 4.49.38.