HAIS Huddinge AIS Friidrott HAIS

Laddar Evenemang

« Alla Arrangemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lilla Huddingespelen 2024

2024-05-04: Anmälan är nu stängd, eventuell efteranmälan skickas till [email protected]
 
 
Lilla Huddingespelen är en kombination av tävlingsformen "Öppet hus" och en mångkamp där vi använder oss av den förenklade mångkampstabell som Svensk Friidrott provade fram i samband med lanseringen av häftet "Friidrottens tävlingar för barn". Tabellen är framtagen för åldrarna 9-11 år, så ni som har de yngre åldrarna får peppa era aktiva att komma tillbaka varje år och se hur de utvecklas i de olika grenarna genom att få högre och högre poäng.
 
Öppet hus innebär att ni har 90 minuter på er att i valfri ordning gå runt och testa de olika grenarna (se inbjudan). Den första timmen (60min) kommer det finnas möjlighet att springa både 50m häck (barnanpassade häckar) och 50m slätt. Den aktiva väljer sedan själv vilken av dessa två man vill ha med i sin mångkamp. De sista 30 minuterna viger vi åt 400m lopp. Längd och visselspjut pågår hela tiden.
 
Resultaten samlas i ett resultatkort som varje aktiv får tillsammans med sin nummerlapp, precis som vid våra arrangemang Första och Sista Chansen. Det bästa resultateten blir sedan till en poängsumma i varje gren, och summan av alla poäng blir resultatet i mångkampen. Se bilden på poängtabellen.
 

Lilla Huddingespelen 2024

Detaljer

Datum:
12 maj
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Huddinge AIS Friidrott
E-post:
kansli@huddingeais.se
Webbplats:
https://huddingeais.se/

Plats

Källbrinks IP
Gamla Stockholmsvägen 91
Huddinge, Stockholm 14132 Sweden
+ Google Map